MW Law

Om MW Law

MW Law er et advokatfirma, der er stiftet med det formål at bistå borgere med at løse de udfordringer, som man typisk kan støde på i løbet af livet.

Situation kan være lykkelig, fx at man skal giftes og gerne vil have styr på reglerne, eller den kan være alvorlig, fx at man er blevet fyret, har været involveret i et trafikuheld, eller har haft oplevelser, der er uacceptable; indgreb eller overgreb fra andre personer, fra en virksomhed eller fra det offentlige. Det kan også være, at man er blevet sagsøgt og har brug for en advokat til at føre sagen. Fælles for situationerne er, at de er svære selv at overskue og kræver professionel rådgivning og støtte. MW Law er stiftet med dette formål.

MW Law ønsker at gøre det muligt for en bredere kreds af mennesker at hyre en advokat. MW Law tager derfor også sager med retshjælpsforsikring og sager med fri proces, ligesom MW Law har forståelse for, at mennesker uden formue kan have brug for særlige aftaler med hensyn til afregning, der ikke belaster deres økonomi for meget.

Du kan læse mere om, hvilke sagstyper og retsområder MW Law kan bistå dig med, på dette site under services.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte MW Law. Kontaktoplysningerne finder du nederst på sitet.